Ashoka Mangové Pyré Alphonso 850g
Kód: 11508/1Podrobný popis
Ashoka Mango Puree Alphonso 850g
Ashoka Alphonso Mango Puree (dužina) je ideálna na prípravu ovocných sorbetov, zmrzlín, dezertov, koktailov atď. Vyskúšajte najlepšie odrody manga z celého sveta, ako je napríklad Alphonso. Tieto odrody majú jedinečnú sladkú chuť, ktorá sa nedá porovnať so žiadnou inou odrodou.
Dužina manga je hodvábne a husté pyré vyrobené z dužiny zrelého manga. Je to univerzálna zložka, ktorá sa často používa do dezertov, nápojov, omáčok a krémov.
Použitie
Mangová dužina je veľmi cenená pre svoju jedinečnú chuť a vôňu. Mnohým receptom dodáva zvláštny tropický nádych. Niektoré obľúbené spôsoby použitia sú mango lassi (osviežujúci jogurtový nápoj), mangová zmrzlina, mangový sirup, mangové koktaily, ovocné šaláty, džemy a dokonca aj slané jedlá, ako je mangové čatní alebo salsa.
Výživové hodnoty
Okrem lahodnej chuti má mangová dužina aj mnoho zdraviu prospešných látok. Je dobrým zdrojom vlákniny, napomáha tráveniu a podporuje zdravý pohyb čriev. Mango je bohaté na vitamíny A a C, ktoré sú dôležité pre silný imunitný systém a zdravú pokožku. Obsahuje aj antioxidanty a fytochemikálie, ktoré pomáhajú chrániť telo pred oxidačným stresom a zápalmi.
Dužinu manga v konzervovanej a mrazenej forme dostanete vo väčšine obchodov s potravinami alebo špecializovaných obchodov. Konzervovaná mangová dužina má dlhšiu trvanlivosť, zatiaľ čo mrazená dužina si zachováva viac prirodzenej čerstvosti a živín.
Zhrnutie: mangová dužina je všestranná a chutná zložka vyrobená z pyré zo zrelého manga. Mnohým jedlám a nápojom dodáva tropický nádych a zároveň je veľmi zdravá.
Zloženie: Alphonso mango 95 %, cukor 5 %, voda
Dodatočné parametre
Kategória: | Mangové Pyré |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |
Kalórie: | 472.6Kj/11.5Kcal |
Protein: | 1.2g |
Karbohydáty: | 27g |
Tuk: | 0.8g |
Krajina pôvodu: | Indie |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.