Mleté korenie
Mleté korenie má typickú arómu. Kedže nieje v celku, ale už pomleté, zvyšuje to jeho vôňu. Kurkuma, zázvor, mangový prášok , paprika, koliander, čierna soľ a veľa iných druhov korení sa ľahko kombinuje v kuchyni.
Najpredávanejšie

Mletá paprika má chuť vždy podľa toho, z čoho bola vyrobená. Preto sa stretneme s pikantnou, jemne pálivou ale aj dosť pikantnou. Rozdiel je aj vo farbe, od oranžovej až po...

Koriander je charakteristický hlavne pre arabskú a ázijskú kuchynu, kde sa používa najmä čerstvý. Alebo v Ázií majú koriander ako u nás petržlen.

Tento druh chilli od značky "TRS" je extra pálivý. Pri jeho dávkovaní buďte naozaj opatrní. Má výraznú chuť a do jedál stačí pridať naozaj iba kúsok.

Chuť a vôňu škorice pozná každý! Patrí pravdepodobne k jednému z najobľúbenejších korenín na svete. Síce nám evokuje hlavne vianoce, ale určite by ste ho nemali zabudnúť...

Cumin sa používa hlavne do ostrých pokrmov, je súčasťou rôznych druhov kari, pridáva sa do pečeného mäsa a v orientálnych krajinách aj do ryže alebo kuskusu.