Strukoviny
Najpredávanejšie
1194
11868
10655/500
6959/500
Pri lámanom cíceri došlo k prirodzenému rozbitiu zŕn pri spracovaní. Vďaka tomu sa varí kratšiu dobu a používa sa prevažne na prípravu jedál ako kari alebo dal, kde je potrebné...
6950/500
6863/500
L7570
Sójové kocky sú v prvom rade skvelou alternatívou mäsa, majú veľmi výraznú chuť a sú hotové za pár minút!
5379
4937
Červená šošovica sa vyskytuje vo farbách od zlatej, cez oranžovú až po červenú a zo všetkých druhov šošovice má najsladšiu chuť s podtónom oriešku.
4547
Červená šošovica sa vyskytuje vo farbách od zlatej, cez oranžovú až po červenú a zo všetkých druhov šošovice má najsladšiu chuť s podtónom oriešku.
4403
4404/500
Táto fazuľa má krémovo biele vnútro a prírodnú čiernu šupku. Pomocou nej si dokážete pripraviť veľa chutných jedál.
4368
Červená šošovica sa vyskytuje vo farbách od zlatej, cez oranžovú až po červenú a zo všetkých druhov šošovice má najsladšiu chuť s podtónom oriešku.
3779
3763
3619
3429/500
Pokiaľ si tieto fazule prezriete, hneď pochopíte prečo sa volajú čiernooké. Na jednej strane zrna vyčnieva čierna bodka, ktorá pripomína oko.
3310
Moong Dal sú umyté a rozdelené moongové bôby.
2706/500
2659
Na prvý pohľad nenápadná strukovina, inak nazývaná cícer má veľa blahodarných účinkov a široké využitie. Nižšie si môžete prečítať 9 zaujímavých faktov, ktoré ste o cíceri...
2658
Červená šošovica sa vyskytuje vo farbách od zlatej, cez oranžovú až po červenú a zo všetkých druhov šošovice má najsladšiu chuť s podtónom oriešku.
2607
2604
Moong Dal sú umyté a rozdelené moongové bôby.
2706/1KG
Strukoviny sú rastliny z čeľade bôbovitých , ktoré sa pestujú najmä kôli semenám . Semená obsahujú bielkoviny. Niektoré sú bohaté na tuk aj olej. Plodom strukovím je struk. Používame ho v kuchyni. U nás môžete nájsť strukoviny ako : hrach, fazuľa, šošovica a mnoho iných.