Nálevy & Zaváraniny
Zaváranie je postup tepelnej konzervácie potravín, ktoré sa za vysokej teploty uložia do sklenených fliaš a následne uzavrú. Týmto spôsobom sa predlžuje trvanlivosť produktu o niekoľko mesiacov či týždňov. Zvyčajne sa zavára ovocie, zelenina alebo strukoviny. Nájdete mnoho indických špecialít, ázijské pokrmy ktoré sa dajú konzumovať na viac spôsobov.
Najpredávanejšie

Osviežujúca a pikantná zmes nakladaného zeleného chilli, zázvoru a tradičného orientálneho korenia.

Tradičná kombinácia šťavnatého manga s korením a extra chilli okorení každé jedno jedlo, do ktorého pridáte túto pikantnú pastu.

Nakladané mango je jedno z najobľúbenejších čatní, ktoré sa v Indii a iných krajinách používajú do veľa pokrmov. Či už do kari, mäsa alebo rôznych indickým chlebom alebo plackám.

Mango a limetka- dva najpopolárnejšie druhy ovocia v jednej fľaške sú jedinečným gurmánskym zážitkom.

Názov "brinjal" v preklade znamená baklažán. Je používaný ako základ pri tvorení tejto sladko pálivej pasty.

Jemná a mierne kyslá chuť nakladanej limetky určite osvieži veľa ázijských pokrmov. Nech sa už rozhodnete ju použiť do šalátov alebo kari ako náhradu čerstvej limetky, ktorej...

Kombinácia vysokého stupňa pikantnosti a výraznej autentickej chute limetky pomôže pri dochuťovaní rôznych šalátov, kari , polievok alebo pomazaniek.