Konzervy
Niektoré výrobky sa kondenzujú a to najmä kôli vyššej trvanlivosti. Typickým príkladom je : hrášok, fazuľky, šampióny a mnoho ďalších. Tieto konzervy majú praktické využitie a sú chutné. Pooužívame ich do rôznych jedál alebo aj ako prílohu k hlavnému jedlu.
Najpredávanejšie

Na prvý pohľad nenápadná strukovina, inak nazývaná cícer má veľa blahodarných účinkov a široké využitie. Nižšie si môžete prečítať 9 zaujímavých faktov, ktoré ste o cíceri...

Pokiaľ si tieto fazule prezriete, hneď pochopíte prečo sa volajú čiernooké. Na jednej strane zrna vyčnieva čierna bodka, ktorá pripomína oko.

Strukovinám sa ľudia kedysi vyhýbali kôli dlhej dobe varenia.Pokiaľ si vyberiete tieto čierne fazuľky z plechovky, jedlo máte hotové za pár minút.