Royal Orient Premium Jasmínová ryža

Kód: 998611 6208/18K Zvoľte variant
€49,99 €53,80 od €49,99
Skladom (4 ks) Skladom (3 ks) Zvoľte variant
Variant
Môžeme doručiť do:
13.8.2025 13.8.2025 Zvoľte variant

Thajská jazmínová ryža značky Royal Orient sa už dlhé roky konzumuje ako prémiová ryža najvyššej kvality nielen v Ázii, ale aj v Európe. Patrí medzi ryže, ktoré si vyberajú aj popredné ázijské reštaurácie na prípravu svojich jedál.

Detailné informácie

Podrobný popis

Royal Orient Premium Jasmine Rice 18, 20Kg

Zoznámte sa

Thajská jazmínová ryža značky Royal Orient sa už dlhé roky konzumuje ako prémiová ryža najvyššej kvality nielen v Ázii, ale aj v Európe. Patrí medzi ryže, ktoré si vyberajú aj popredné ázijské reštaurácie na prípravu svojich jedál.

Ktorú ryžu si vybrať?

V našom e-shope nájdete 11 druhov ryže v rôznej kvalite, veku a od viacerých výrobcov. Ak si nie ste istí výberom, pozrite si článok TU.

Zloženie

100 % čistá jazmínová ryža

Príprava jazmínovej ryže

Kľúčom je použitie správneho množstva vody a počas varenia je potrebné sledovať hladinu vody a v prípade potreby pridať vodu, avšak nie skôr, ako je to nevyhnutne potrebné.

1. Vždy používajte kvalitnú jazmínovú ryžu, ktorú pred varením niekoľkokrát starostlivo prepláchnite, čím zabránite nadmernému lepeniu.

2. Odmerajte ryžu (2 šálky) a prepláchnite ju dvakrát až päťkrát.

3. Na 2 šálky ryže použite 2 1/2 šálky vody – vidíte, že vody je len o trochu viac.

4. Ryžu vložte do hrnca, zalejte uvedeným množstvom vody a pridajte lyžicu soli (ideálne himalájskej). Ryžu nikdy nedosolujte až po uvarení, pretože tým spôsobíte, že ryža začne opäť viac lepiť.

5. Ryžu priveďte do varu. Stačí, aby začala len ľahko bublať, potom znížte teplotu.

6. Na hrniec použite dobre padnúcu pokrievku, ak z pokrievky uniká príliš veľa pary, vezmite kúsok alobalu, ktorým prikryte a utesnite hrniec a až potom priklopte pokrievkou.

7. Ryžu nechajte takto dusiť cca 10-15 minút. Naozaj si dajte pozor, aby teplota nebola príliš veľká, postačí stupeň 1-2.

8. Po 10 minútach ryžu skontrolujte a ak zostáva na dne len málo vody a ryža je už takmer hotová, ryžu napučte vidličkou, ešte chvíľu prikryte alobalom, aby sa v hrnci ešte vytvorila para (stačí 30 sekúnd).

9. Sporák úplne vypnite a nechajte ešte asi 5 minút odstáť. Tak sa bude vytvárať už len malé množstvo pary a ryža zostane horúca.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz