Základom tohto pokrmu je čerstvý syr (alebo paneer) a špenátové pyré. Ochutené zmesou korenia Garam Masala a cesnaku. Hotové a veľmi zdravé jedlo na stole za dve minúty.
Aloo Matar je typický druh indického kari , ktorý je zložený z obyčajných surovín ako zemiaky a zelený hrášok. Vďaka dokonale vyváženej zmesi najrôznejšieho korenia chutí...
Aloo Matar je typický druh indického kari , ktorý je zložený z obyčajných surovín ako zemiaky a zelený hrášok. Vďaka dokonale vyváženej zmesi najrôznejšieho korenia chutí...
Základom tohto pokrmu je čerstý syr (paneer) a špenátové pyré. Dochutené zmesou korenia Garam Masala a cesnakom.Hotové a veľmi zdravé jedlo môže byť hotové na stole za 2 minútky.
V Indii a celej Ázií existuje nekonečné množstvo variácií ako pripraviť "Dal". Možno sa ani nedá ochutnať jeden a ten istý. Tadka zamená v preklade vznietenie- korenie a bylinka...
Dal Makhani sa od ostatných druhov odlišuje tým, že obsahuje extra porciu masla, čo zjemní celý pokrm. Jeho chuť je vždy iná, aj keď sa používajú rovnaké suroviny. Ďalej...
Pappadum sú tenké a chrumkavé indické placky, ktoré pochádzajú z indického subkontinentu. Najčastejšie sa pripravuje z cícerovej múky, ktorá je ľahko okorenená. Zvyčajne sa...