Hnedé ryžové rezance sú skvelou prílohou k ázijským pokrmom ale aj ako základ rôznych šalátov. Sú vhodné aj ako jedna zložka do polievok. Sú prirodzene bezlepkové a bez tuku, sú...
Ryžové rezance od Purvi obsahujú iba ryžovú múku, sú bez akýchkoľvek ďalších pridaných látok a neobsahujú žiadnu soľ. Ich využitie v kuchyni je veľmi široké. Pokiaľ máte radi...
Chuť a vôňu škorice pozná každý! Patrí pravdepodobne k jednému z najobľúbenejších korenín na svete. Síce nám evokuje hlavne vianoce, ale určite by ste ho nemali zabudnúť...
Existuje veľa jedál, ktoré sa nezaobídu bez chilli a to nielen ázijské. Chilli, v akejkoľvek podobe, patrí do povinnej výbavy kuchyne.Názov vtáčie oko sa odvodzuje od tvaru...
Existuje veľa jedál, ktoré sa nezaobídu bez chilli a to nielen ázijské. Chilli, v akejkoľvek podobe, patrí do povinnej výbavy kuchyne.Názov vtáčie oko sa odvodzuje od tvaru...
Táto bylinka pochádza z južnej Ázie a v skutočnosti nemá vôbec nič spoločné so zmesou korenia kari. Používa sa rovnako v ázijskej kuchyni ako bobkový list v našej západnej kuchyni.
Väčšinou korenie garam masala sa predáva už v namleté, ale nič to nemení na chuti celého korenia. Môžete ho opražiť a potom pomlieť, chuť garam masaly bude mať výraznejšiu chuť....
Chuť a vôňu škorice pozná každý! Patrí pravdepodobne k jednému z najobľúbenejších korenín na svete. Síce nám evokuje hlavne vianoce, ale určite by ste ho nemali zabudnúť...