Zázvor (Zingiber officinale) je koreň rastliny pochádzajúci z juhovýchodnej Ázie, ktorý sa už stároč...
Blog
Čínske knedličky, známe aj ako jiaozi, sú jedným z najpopulárnejších pokrmov v čínskej kuchyni,...
Japonské matcha palacinky s čokoládovým sirupom sú originálnym a chutným spojením tradičnej japonske...
Indonézske satay špízy s arašidovou omáčkou sú jedným z najobľúbenejších a najrozpoznateľnejších jed...
Prečo je fermentované jedlo (ako kimchi) dobré pre trávenie? Fermentované jedlo, ako je kimchi,...
5 častých chýb pri varení s kokosovým mliekom Kokosové mlieko je skvelým prírodným zdrojom pre množ...
5 jednoduchých a rýchlych ázijských receptov na rušné dni Ázijská kuchyňa je bohatá na rôzne príchu...
Ryžové rezance, známe aj ako rýžové nudle, sú populárne v ázijskej kuchyni a majú rôzne varianty, kt...
Tradičné korenie z Ázie a jeho liečivé účinky Tradičné korenie z Ázie je nielen základo...
Ako vybrať a používať tofu v rôznych ázijských receptoch Tofu je tradičná ázijská potravina vyr...