Blog

Zázvor: Prírodný liek z Ázie, ktorý zahreje a povzbudí

Zázvor (Zingiber officinale) je koreň rastliny pochádzajúci z juhovýchodnej Ázie, ktorý sa už stároč...

Čínske knedličky (Dumplings) s bravčovým mäsom a sójovou omáčkou

Čínske knedličky, známe aj ako jiaozi, sú jedným z najpopulárnejších pokrmov v čínskej kuchyni,...

Japonské matcha palacinky s čokoládovým sirupom

Japonské matcha palacinky s čokoládovým sirupom sú originálnym a chutným spojením tradičnej japonske...

Indonézske satay špízy s arašidovou omáčkou

Indonézske satay špízy s arašidovou omáčkou sú jedným z najobľúbenejších a najrozpoznateľnejších jed...

Prečo je fermentované jedlo dobré pre trávenie?

Prečo je fermentované jedlo (ako kimchi) dobré pre trávenie? Fermentované jedlo, ako je kimchi,...

5 častých chýb pri varení s kokosovým mliekom

5 častých chýb pri varení s kokosovým mliekom Kokosové mlieko je skvelým prírodným zdrojom pre množ...

Ázijské stir-fry recept - a 4 ďalšie rýchle ázijské recepty

5 jednoduchých a rýchlych ázijských receptov na rušné dni Ázijská kuchyňa je bohatá na rôzne príchu...

Ako vybrať správne ryžové rezance na rôzne druhy jedál

Ryžové rezance, známe aj ako rýžové nudle, sú populárne v ázijskej kuchyni a majú rôzne varianty, kt...

Tradičné korenie z Ázie a jeho liečivé účinky

Tradičné korenie z Ázie a jeho liečivé účinky   Tradičné korenie z Ázie je nielen základo...

Ako vybrať a používať tofu v rôznych ázijských receptoch

Ako vybrať a používať tofu v rôznych ázijských receptoch Tofu je tradičná ázijská potravina vyr...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz