Celé korenie
Korenie je neodmysliteľnou súčasťou každej kuchyne. Pre niektoré recepty priam nevyhnutou ingredienciou ktorá dodá každému jedlu tu správnu chuť a vôňu.Taktiež sa používa na zvýraznenie a vytvorenie chuti. Pôvod korenia pochádza z Indie, avšak v dnešnej dobe sa dá dopestovať v každej tropickej alebo subtropickej oblasti. Chuť korenia je väčšinou ostrá a aromatická už pri otvorení vrecúška.
Najpredávanejšie

TRS Kalonji je tmavšia a sladšia ako bežná jeera. Má orechovú, zemitú arómu a používa sa najmä do bohatých severoindických karí. Balenie: 100g

Z kafrovej limetky sa v kuchyni dajú využiť plody, listy a aj kôra. Sušené listky kafrovej limetky od "Greenfields" prechádzajú šetrným spracovaním, vďaka čomu si zachovávajú...

Chuť a vôňu škorice pozná každý! Patrí pravdepodobne k jednému z najobľúbenejších korenín na svete. Síce nám evokuje hlavne vianoce, ale určite by ste ho nemali zabudnúť...

Tieto maličké chrumkavé semienka s orieškovou príchuťou bola prvým dochucovadlom našich predkov.