Lijjat cícerové placky rímska rasca
Kód: 99749Podrobný popis
Lijjat chickpea fritters romaine cumin
Lijjat cícerové placky s rímskou rascou, sú jedným z najpopulárnejších tradičných indických jedál. Sú vyrobené z cícerovej múky, vody a korenia a zvyčajne sa podávajú s čatní alebo inými omáčkami.
Úžasná chuť a vôňa
Tieto placky sú známe svojou chuťou a vôňou. Majú mäkkú a ľahkú textúru a sú veľmi jednoduché na prípravu. Ich hlavnou zložkou je cícerová múka, ktorá je bohatá na bielkoviny, vlákninu a minerály, ako je draslík, fosfor a horčík. Cícerová múka sa získava z mletých cícerov, ktoré sú predtým namočené a ošúpané.
Lijjat cícerové placky sú populárne v celej Indii a v mnohých iných krajinách. Sú veľmi cenovo dostupné a sú k dispozícii v rôznych baleniach. Tieto placky sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú zdravé a chutné jedlo.
Rímska rasca je typicky podávaná ako súčasť raňajok alebo ako sladký dezert. Môžete ju podávať s rôznymi druhmi čatní alebo inými omáčkami. Väčšinou sa podávajú s paradajkovou čatní, jogurtovou omáčkou, mätovou omáčkou alebo chutney.
Bohaté na vlákninu
Ďalšou výhodou Lijjat cícerových plackov je, že sú veľmi ľahko stráviteľné. Sú bohaté na vlákninu, ktorá pomáha udržiavať zdravý tráviaci systém. Taktiež sú vysoké na bielkoviny, ktoré pomáhajú udržiavať silné svaly a kosti.
Tieto hotové palacinky máte na stole za pár minút.
- Na panvici rozohrejte veľké množstvo oleja.
- Vložte na ňu palacinky, kým nie sú upečené a zvlnené.
- Vyberte ich a osušte na papierovej utierke, aby ste odstránili prebytočný olej.
Zloženie: cícerová múka, džíra (rasca), asafoetida, soľ, Papad Khar, zmes korenín
Dodatočné parametre
Kategória: | Hotové jedlá |
---|---|
Hmotnosť: | 0.1 kg |
Kalórie: | 1379Kj/325Kcal |
Protein: | 20g |
Karbohydráty: | 60g |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.