Royal Orient Prémiová Jasmínová Ryža

Kód: 13485 998611 Zvoľte variant
Značka: Royal Orient
€44,79 od €31,99 - –2 % až –2 %
royal orient premium jasmine rice
€44,79 od €31,99 - –2 % až –2 % €31,99 €43,60 od €31,99 €27,82 bez DPH €37,91 bez DPH od €27,82 bez DPH
Čoskoro budem skladom Čoskoro budem skladom Zvoľte variant
Variant
Môžeme doručiť do:
23.11.2023 23.11.2023 Zvoľte variant

Detailné informácie

Podrobný popis

Royal Orient Premium Jasmine Rice 10Kg

Zoznámte sa

Thajská jasmínová rýža od spoločnosti Royal Orient sa už mnoho rokov konzumuje ako prémiová rýža najvyššej kvality nielen v Ázii, ale aj v Európe. Je jednou z rýží, ktoré si na prípravu svojich jedál vyberajú predné asijské reštaurácie.

Akú rýžu si vybrať?

V našom e-shope nájdete 11 rôznych druhov rýže, v rôznej kvalite, veku a od viacerých výrobcov. Ak si nie ste istý svojím výberom, pozrite si článok TU

Zloženie

100% čistá jasmínová rýža

Príprava jasmínovej rýže

Základom je použiť správne množstvo vody a počas varenia sledovať hladinu vody av prípade potreby pridajte trochu vody, ale nepridávajte ju skôr, ako je to absolútne nevyhnutné.

1. Vždy používajte kvalitnú jasmínovú rýžu a pred varením ju niekoľkokrát dôkladne prepláchnite, aby ste zabránili nadmernému prilepeniu.

2. Odmerajte rýžu (2 šálky) a dvakrát až päťkrát ju prepláchnite.

3. Na 2 šálky rýže použite 2 1/2 šálky vody - vidíte, že vody je ľan o trochu viac.

4. Ryžu vložte do hrnca, zalejte daným množstvom vody a pridajte polievkovú lžicu soli (ideálne himalájskej soli). Nikdy nesoľte rýžu po jej uvarení, pretože to spôsobí, že rýža bude opäť lepkavejšia.

5. Priveďte rýžu do varu. Nechajte ju len mierne prebublať a potom znížte teplotu.

6. Na hrniec použite dobre priliehajúcu pokrivku, ak spod pokrievky uniká príliš veľa pary, vezmite si kúsok fólie, ktorú hrniec prikryjete a utesníte pred zakrytím pokrivkou.

7. Ryžu nechajte takto dusiť približne 10-15 minút. Dávajte naozaj pozor, aby teplota nebola príliš vysoká, stačí 1-2 stupne.

8. Po 10 minútach rýžu skontrolujte a ak na dne zostalo málo vody a rýža je takmer hotová, rýžu popučte vidličkou, na chvíľu ju zakryte fóliou, aby sa v hrnci vytvorila para (stačí 30 sekund).

9. Úplne vypnite sporák a nechajte rýžu variť približne 5 minút. Tím sa pridá len malé množstvo pary a rýža zostane horúca.

10. Pred podávaním opäť premiešajte vidličkou.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz