Royal Orient Thajská Jasmínová Ryža 4.5Kg

Kód: 11457
Značka: Royal Orient
€16,89 –34 %
Royal Orient Thajská Jasmínová Ryža 4.5Kg
€16,89 –34 % €10,99 €9,56 bez DPH
Čoskoro budem skladom
Môžeme doručiť do:
28.6.2024
Položka bola vypredaná…

Thajská jazmínová ryža Royal Orient sa už mnoho rokov konzumuje ako prémiová ryža najvyššej kvality nielen v Ázii, ale aj v Spojenom kráľovstve. Je to jedna z ryží, ktorú si na prípravu svojich jedál vyberajú popredné ázijské reštaurácie.

Detailné informácie

Podrobný popis

Royal Orient Thai Jasmine Rice 4.5Kg

Zoznámte sa s

Thajská jazmínová ryža od spoločnosti Royal Orient sa už mnoho rokov konzumuje ako prémiová ryža najvyššej kvality nielen v Ázii, ale aj v Európe. Je to jedna z ryží, ktorú si na prípravu svojich jedál vyberajú popredné ázijské reštaurácie.
Akú ryžu si vybrať?

V našom e-shope nájdete 11 rôznych druhov ryže v rôznych kvalitách, veku a od viacerých výrobcov. Ak si nie ste istí svojím výberom, pozrite si článok TU
Zložky

100% čistá jazmínová ryža
Príprava jazmínovej ryže

Základom je použiť správne množstvo vody a počas varenia sledovať hladinu vody a v prípade potreby pridať trochu vody, ale nepridávať ju skôr, ako je to nevyhnutne potrebné.

 

1. Vždy používajte kvalitnú jazmínovú ryžu a pred varením ju niekoľkokrát dôkladne prepláchnite, aby ste zabránili nadmernému prilepeniu.

2. Odmerajte ryžu (2 šálky) a dvakrát až päťkrát ju prepláchnite.

3. Na 2 šálky ryže použite 2 a pol šálky vody - vidíte, že vody je len o trochu viac.

4. Vložte ryžu do hrnca, zalejte ju daným množstvom vody a pridajte polievkovú lyžicu soli (ideálne himalájskej soli). Po uvarení ryžu nikdy nesoľte, pretože by sa opäť lepila.

5. Ryžu priveďte do varu. Nechajte ju mierne bublať a potom znížte teplotu.

6. Na hrniec použite dobre priliehajúcu pokrievku, ak spod pokrievky uniká príliš veľa pary, pred prikrytím pokrievkou prikryte hrniec kúskom fólie a utesnite ho.

7. Ryžu nechajte takto dusiť asi 10-15 minút. Dávajte pozor, aby teplota nebola príliš vysoká, stačí 1-2 stupne.

8. Po 10 minútach ryžu skontrolujte a ak na dne zostalo málo vody a ryža je takmer hotová, ryžu popučíte vidličkou a na chvíľu prikryjete fóliou, aby sa v hrnci vytvorila para (stačí 30 sekúnd).

9. Úplne vypnite sporák a nechajte ho asi 5 minút dovariť. Tým sa pridá len malé množstvo pary a ryža zostane horúca.

10. Pred podávaním ešte raz premiešajte vidličkou.

Dodatočné parametre

Kategória: Jasmínová ryža
Hmotnosť: 4.5 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz