TopOp Garam Masala Celé korenie

Kód: 12868
€2,29 €1,99 bez DPH
Skladom (>10 ks)
Môžeme doručiť do:
6.12.2022

Väčšinou korenie garam masala sa predáva už v namleté, ale nič to nemení na chuti celého korenia. Môžete ho opražiť a potom pomlieť, chuť garam masaly bude mať výraznejšiu chuť. Je vhodná na dekoráciu pri servírovaní alebo napríklad k jedlu ako kari s ryžou a plackami.

Detailné informácie

Podrobný popis

TopOp Garam Masala Celé korenie 100g

Garam masala je pravdepodobne najobľúbenejšia a najrozšírenejšia zmes korenia.  Presné zloženie závisí od regiónu. Garam znamená " zahriať telo" a podľa tradičnej ajurvédy by mala táto zmes aj tak fungovať.  Vyskúšajte garam masalu od prvotriedneho svetového výrobcu korenín East End.

Zloženie tejto zmesi sa líši vždy podľa regiónu v závislosti na miestnych preferenciách či osobných chutiach. Mhoho si totiž túto zmes korenia pripravuje doma, čím vytvorí originál. Niet sa čomu čudovať, že pokrmy pripravené z garam masaly nikdy nebudu chutiť rovnako, aj kebyže presne dodržujete recept.

V niektorých receptoch sa najviac hodí, aby ste pridali čerstvé bylinky, citrón alebo limetku.

Niekoľko nápadov, kam korenie garam masala použiť:

  • do polievky z pečenej zeleniny alebo strukovín 
  • na pečené zemiaky
  • Baigan Bharta- indický pokrm v štýle kari,ktorého základ je ľuľok
  • na dochutenie ryže
  • kuracie tikka masala
  • do marinády na mäso pri grilovaní

Ako môžete vidieť, má široké využitie. Už čoskoro nájdete na našom blogu veľa receptov ! 

Zloženie: Koriander, Kmín, čierne korenie, škorica (cassia), zázvor, čierny kardamon.

Dodatočné parametre

Kategória: Celé korenie
Hmotnosť: 1.42 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.