Výpredaj & Balíčky
Najpredávanejšie

Okoreňte svoje jedlá chilli omáčkou Cholimex s cesnakom. Táto fľaša je plná ohnivých chilli papričiek a aromatického cesnaku, ktoré dodajú každému jedlu intenzívnu chuť....

Ssamjang sa vyrába kombináciou rôznych kórejských základných potravín, ako je kvalitná doenjang (pasta zo sójových bôbov), Gochujang (paprika z červenej papriky), jemná paprika,...

Vychutnajte si tropickú sladkosť manga v kombinácii s chrumkavou štruktúrou bazalkových semienok. Tento nápoj je exotickým zážitkom, ktorý je výživný a chutný zároveň. Balenie:...

Každá tyčinka obsahuje chrumkavú ryžu a hladkú vrstvu čokolády, ktorá prináša lahodný pocit pri každom zahryznutí. Vďaka kvalitným surovinám a jedinečnému spracovaniu je...

Pikantná a kyslá chilli omáčka z čerstvých chilli papričiek, cesnaku, octu, cukru a soli. Často sa používa ako omáčka na namáčanie, do polievok, na hamburgery, hot-dogy a pizzu....

Chilli omáčka Sriracha je ideálna na dochutenie ázijských jedál. Balenie: 680 ml

TRS Kalonji je tmavšia a sladšia ako bežná jeera. Má orechovú, zemitú arómu a používa sa najmä do bohatých severoindických karí. Balenie: 100g

Obľúbené ryžové vermikle, často používané vo vietnamskej kuchyni. Balenie: 340 g

Ashoka Vindaloo Paste je indická koreninová pasta na typické indické kari vindaloo. Balenie: 300 g

Pasta Ashoka tandoori sa tradične používa ako marináda na jedlá tandoori, ako napríklad kuracie mäso tandoori. Balenie: 300g

Ashoka Biryani Paste je indická kari pasta na korenené ryžové jedlo biryani zo severnej Indie a Pakistanu. Tam sa podáva najmä pri špeciálnych príležitostiach, ako sú svadby...

Červená šošovica sa vyskytuje vo farbách od zlatej, cez oranžovú až po červenú a zo všetkých druhov šošovice má najsladšiu chuť s podtónom oriešku.

Strukovinám sa ľudia kedysi vyhýbali kôli dlhej dobe varenia.Pokiaľ si vyberiete tieto čierne fazuľky z plechovky, jedlo máte hotové za pár minút.

Rajma Pulao je pokrm, ktorého základ tvorí basmati ryža a čerstvá fazuľa a zmes niekoľkých druhov aromatického korenia. V indii je veľmi obľúbená a dá sa jednoducho uvariť v...

Základom pokrmu Dal Palak je červená šošovica ( niekedy aj cícer) a špenát. Pripravuje sa z tradičnej zmesi indických voňavých korenín a niekedy sa pridáva aj paradajkové pyré a...